John Mattson Fastighets AB välkomnar Sportlife och NaturligtVis Hälsocenter till Larsberg centrum, Lidingö

Sportlife flyttar in i nyrenoverade lokaler i Larsberg centrum i mars 2013. Sportlife är idag en av Sveriges största friskvårdskedjor med 94 klubbar och ca 200 000 medlemmar. Nu är det klart att de öppnar sitt andra gym på Lidingö i Larsberg centrum.

- Vår klubb i Torsvik på Lidingö är en välbesökt inrättning och vi har fått många frågor om vi inte skulle öppna en till. Larsberg är ett trivsamt område och har ett bra geografiskt läge på Lidingö, varför vi är glada att kunna öppna denna klubb säger Magnus Wilhemsson vd på Sportlife.

NaturligtVis Hälsocenter öppnar i Larsberg centrum i december 2012. NaturligtVis Hälsocenter är en sammanslagning av tre Lidingöbaserade företag, Dagsform, 9liv och Verkegard, där samtliga har lång erfarenhet från hälsoområdet. NaturligtVis Hälsocenter kommer att erbjuda bl a massage, Qi-gong, näringsterapi, KBT-samtal, naturmedicin, kinesiologi och naprapati.

-  Det känns fantastiskt bra och kul att öppna verksamhet i Larsbergs Centrum säger Catharina Hyltén-Cavallius, delägare  i NaturligtVis Hälsocenter.

- Vi är glada att välkomna Sportlife och NaturligtVis Hälsocenter och öka utbudet av service och tjänster för våra hyresgäster men också för övriga boende på Lidingö. Våra ledord för förnyelsen av Larsberg centrum är mötesplats, hälsa, närservice samt hållbarhet och där passar båda våra nya hyresgäster väl in, säger Siv Malmgren, vd på John Mattson.

För ytterligare information: John Mattson Fastighets AB Siv Malmgren, vd Telefon 08-613 35 07 E-post [email protected]

Mari Edberg
Kommunikationschef
08- 613 35 04