John Mattsons två nya bostadshus byggs av Reomti


Visionsbild av två punkthus i Larsbergs centrum, precis vid Larsbergsparken, som byggs med start 2017.

John Mattson Fastighets AB har tecknat kontrakt med byggföretaget Reomti Bygg AB om att på totalentreprenad bygga två punkthus i Larsbergs centrum, fastigheten Klockbojen 2. Husen omfattar totalt 80 hyreslägenheter och byggs på platsen för en sedan länge nedlagd förskola. Produktionen sätter igång i början av 2017 med inflyttning till sommaren 2018. Byggnaderna är ritade av arkitekt Jonas Kjellander på Sweco Architects i Örebro, utifrån ett grundförslag av Arkitema AB.

- Vi är mycket glada över samarbetet med Reomti och att vi nu påbörjar utvecklingen av området. Jag ser fram emot att få se det första projektet i våra byggplaner bli verklighet, säger Siv Malmgren, vd John Mattson Fastighets AB.

John Mattson planerar att bygga på flera platser i Larsberg och skapa minst 500 nya bostäder. Punkthusen som nu påbörjas är en del av företagets långsiktiga satsning för ett trivsammare och tryggare Larsberg, med mer liv och rörelse, bättre förutsättningar för utökad service och kommunikationer och tillgängligare park- och naturområden.

Mer info om John Mattsons projekt hittar du på www.johnmattson.se

Vi frågor, kontakta: Thomas Enmark, fastighetsutvecklingschef John Mattson, [email protected]

Bilder

  • John Mattsons två nya bostadshus byggs av Reomti.JPG
Mari Edberg
Kommunikationschef
08- 613 35 04