John Mattson och Lidingö stad arrangerar utomhusbio - totalt sex filmer under två dagar

Den 23–24 augusti går den populära utomhusbion i Larsberg på Lidingö återigen av stapeln. Det är fastighetsbolaget John Mattson och Lidingö stad som tillsammans arrangerar det som har blivit Lidingös största kulturevenemang och som genom åren har lockat tusentals barn, ungdomar och vuxna.

Under två dagar i slutet av augusti välkomnas alla filmintresserade till årets utomhusbio i Larsberg på Lidingö. Det kommer att erbjudas ett brett utbud av totalt sex olika filmer. Under eftermiddagarna visas barn- och familjefilmerna Wonka, Sing och Min granne Totoro och på kvällen fredag den 23 augusti visas de välkända science fictionfilmerna Dune I och Dune II. Lördagskvällen den 24 augusti avslutas med oscarsbelönade filmen Barbie, 2023 års mest sedda film. Det är fri entré till samtliga filmer.

- Utomhusbion uppskattas av våra hyresgäster på Lidingö och det är jätteroligt att vi kan köra evenemanget för sjunde gången. Mötesplatser där de boende kan umgås med familj, vänner och grannar under trevliga former bidrar till trygga bostadsområden där människor trivs. Jag hoppas att många tar chansen uppleva film under bar himmel på den fina platsen ner mot vattnet, en av flera vackra grönytor i Larsberg, säger Mari Edberg, kommunikationschef på John Mattson.   

Biobesökarna uppmuntras att promenera eller cykla till evenemanget. Liksom tidigare år kommer det att finnas en cykelgarderob, en säker cykelförvaring utan kostnad, där den som lämnar in sin cykel får gratis popcorn vid uppvisande av garderobsbiljetten. Man tar med sig egen stol eller filt att sitta på och med fördel också egen picknick. Det kommer även gå att köpa enklare förtäring på platsen.

- Vi ser fram emot att ännu en gång arrangera film i Larsberg. Det är extra roligt att GRL PWR, en verksamhet för tjejer och icke-binära som ungdomsavdelningen i Lidingö stad bedriver, kommer att sälja mat, dryck, popcorn och annat gott under filmvisningarna, säger Dejan Grabus, projektledare i Lidingö stad.

Datum: 23-24 augusti
Plats: Parken vid Larsbergsvägen 10, Lidingö

Program fredag 23 augusti:
Kl. 16.00 Wonka
Kl. 18.15 Dune I
Kl. 21.00 Dune II

Program lördag 24 augusti:
Kl. 14.00 Sing

Kl. 16.15 Min Granne Totoro
Kl. 18.00 Barbie

Tiderna kan komma att justeras. Se gällande program och övrig information om utomhusbion på
www.biolarsberg.se.


Lidingö 13 juni 2024
John Mattson Fastighetsföretagen AB (publ)


För mer information, kontakta:
Mari Edberg, kommunikationschef, John Mattson
076-800 01 95,
[email protected]


Dejan Grabus, projektledare, Lidingö stad
070-654 41 06,
[email protected]

Om John Mattson Fastighetsföretagen AB (publ)
John Mattson är ett bostadsfastighetsbolag med 4 350 hyreslägenheter samt kommersiella lokaler och utvecklingsprojekt i Stockholmsregionen; Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Vår vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Det innebär att vi vill erbjuda en välfungerande vardag för alla, genom förvaltning med helhetsperspektiv och närhet till hyresgästerna samt genom utveckling av trygga och attraktiva boendemiljöer och lokalsamhällen. Läs mer på: johnmattson.se.

Bilder

  • Bild_utomhusbio i Larsberg_foto Hans Alm.jpg
Mari Edberg
Kommunikationschef
08- 613 35 04