John Mattson anställer fastighetschef

John Mattson har rekryterat Thomas Enmark som fastighetschef. Thomas kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på St. Jude Medical. Dessförinnan har han arbetat som platschef på Saab via Coor Service Management och som affärsutvecklare på Locum.

Tjänsten som fastighetschef omfattar Projekt, Teknik och Förvaltning och ingår i bolagets ledningsgrupp. I rollen ingår bland annat att driva John Mattsons nybyggnads- och större underhållsprojekt, en investeringsvolym på närmare en miljard de kommande 10-15 åren.

- Vi är väldigt nöjda med rekryteringen. Thomas kommer att bli en nyckelspelare i det arbete vi har framför oss med upprustning av befintligt bestånd och nybyggnation, säger Siv Malmgren, vd på John Mattson.

- Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla detta välskötta och framgångsrika fastighetsbolag. Tillsammans med våra hyresgäster ska vi fortsätta skapa attraktiva miljöer att leva, bo och arbeta i, säger Thomas Enmark, fastighetschef på John Mattson.

Thomas är 38 år och har en civilekonomexamen och en högskoleingenjörexamen från Örebro Universitet. Han tillträder tjänsten den 1 juni.

För ytterligare information: 
John Mattson Fastighets AB 
Siv Malmgren, vd 
Telefon 08-613 35 07 
E-post [email protected]

Mari Edberg
Kommunikationschef
08- 613 35 04