Utomhusbio i Larsberg är tillbaka – John Mattsons bjuder på sommarens filmevent

Den 24 och 25 augusti bjuder fastighetsbolaget John Mattson återigen på utomhusbio i Larsberg för både boende och besökare. Foto: Hans Alm/John Mattson Fastighets AB

För andra året i rad anordnar John Mattson utomhusbio i samarbete med Lidingö stad. Sommarbion i det gröna är ett av John Mattsons event som syftar till att skapa möten både mellan husen och över generationsgränserna.

Den 24-25 augusti är det återigen dags för Lidingös egen utomhusbio för unga och gamla i Larsberg. Succén, som förra året lockade 1500 besökare, är tillbaka med ett nytt späckat bioprogram med kända storfilmer som visas på en rejält tilltagen led-skärm. Evenemanget anordnas av John Mattson och Lidingö stad och vänder sig till alla som är sugna på en bioupplevelse utöver det vanliga.

– Bioeventet är en viktig del i John Mattsons satsning på att skapa mötesplatser i Larsberg och få människor att mötas såväl mellan husen som över generationsgränserna, säger Anna Bellander, kommunikationschef på John Mattson. Det långsiktiga samarbetet med Lidingö stads ungdomsverksamhet är ett bra sätt att nå ut till de yngre målgrupperna och aktivera området för både boende och besökare.

Fjolårets utomhusbio överträffade förväntan med totalt omkring 1 500 besökare och årets evenemang har utvecklats med nya upplevelser. På området kommer det finnas en pop-up-restaurang som vedugnsbakar napolitanska pizzor på beställning, och en kiosk som säljer klassiskt biogodis. I området bjuds besökarna på en specialutformad ljusinstallation.

Under evenemangets två dagar visas både äldre och nyare filmer utvalda för att passa alla åldersgrupper. Dessutom bjuder Stillerska filmgymnasiet på Lidingö på två egenproducerade filmer.

Datum: Fredag 24 och lördag 25 augusti 2018.

Tid: Mellan klockan 20.00-23.00 på fredagen, mellan klockan 14.00-23.00 på lördagen.

Plats: Parken nedanför Larsbergsvägen 10 i Larsberg på Lidingö.

Exempel på filmer: The Hunger Games, Forrest Gump, Star Wars the Last Jedi

Program och mer informationwww.biolarsberg.se

Bilder

  • Utomhusbio i Larsberg är tillbaka – John Mattsons bjuder på sommarens filmevent.JPG
Mari Edberg
Kommunikationschef
08- 613 35 04